Da li imate preko 18 godina?

TAJKUN: Nova TV serija

Serija govori o dramatičnom i turbulentnom životu moćnog čoveka na vrhuncu karijere. Reditelj je Miroslav Terzić, a serija će se emitovati na kanalu Superstar TV.

Autor:

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija predstavili su svoj prvi zajednički projekat, TV seriju „Tajkun“, čije se emitovanje očekuje početkom marta na kanalu Superstar TV.

Kroz deset epizoda imaćemo priliku da pratimo dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, koji za svoju priču kaže da je provokativna i opasna tema “skrivena na otvorenom”, dok je režija poverena Miroslavu Terziću.

“Tajkun iznosi priču koja se tiče svih nas – hteli mi to ili ne, u toj priči smo svi učestovali, bilo kao žrtve, bilo kao saučesnici. Svi smo mogli da je vidimo, ali je bila potrebna jedna doza autorske hrabrosti i bezobrazluka da bi krenuli njome da se bavimo”, objasnio je Milosavljević.

U glavnoj ulozi Tajkuna, gledaćemo Dragana Bjelogrlića, a ostale glavne uloge poverene su Tihani Lazović, Vuku Jovanoviću, Hani Selimović, Aniti Mančić, Svetozaru Cvetkoviću i Branislavu Trifunoviću.

“FireFly je produkcijska kuća koja je u centar svoje poslovne strategije stavila content hub, to jest rad sa piscima na scenariju, bilo da je reč o adaptacijama poznatih romana ili o orginalnim pricama. Pored domaćeg tržista, imamo ambiciju da nase talente nametnemo i inostranstvu. Posebno smo ponosni što je naš prvi projekat Tajkun po scenariju Đorđa Milosavljevića jednog od najboljih srpskih scenarista, a što nam je omogućilo da oko ovog projekta okupimo snažnu autorsku ekipu”, naveo je Boban Jevtić, direktor sektora za razvoj sadržaja FireFly produkcije.