Da li imate preko 18 godina?

Serija Besa: druženje pred novu sezonu

Besa počinje sa emitovanjem na TV Prva od 30. septembra u 22h, a pored mora ekipa se družila na jednoj od mnogobrojnih lokacija snimanja, u Rovinju.

Autor:

Besa je domaća serija o kojoj smo već pisali, a koja je pridobila pažnju domaće i regionalne publike u prethodnoj televizijskoj sezoni – zbog svog izrazito žanrovskog karaktera. Prva sezona imala je 12 epizoda i snimana je širom regiona, a druga se očekuje početkom naredne sedmice. 

Slobodan Vujanović u TV Goniču napisao je:

Za potrebe serije angažovan je engleski scenarista, koji je i autor serije, „domaći“ reditelj sa pozamašnim internacionalnim pedigreom, kao i ekipa koja, mislim prvi put u istoriji jugoslovenske i srpske produkcije, okuplja ovoliko albanskih i srpskih glumaca na jednom mestu. Ukoliko „na papiru“ uporedimo sve te reference sa onim koje imaju druge serije koje su poslednjih godina u lokalu (a i šire) imale zadatak da iniciraju interes za određeni TV kanal (a tu, recimo, najviše imam na umu sličnog produkcionog rivala, Uspjeh, HBO Adrije), onda je Besa ostvarila daleko najbolji rezultat.

Na jednoj od najromantičnijih lokacija u Rovinju, prethodnog vikenda održano je druženje sa međunarodnom ekipom serije. Druženju je prisustovao veliki broj zvanica, javnih ličnosti iz regiona. Pored više od 100 lokacija, serija Besa snimana je delom i u Rovinju.

Ovim okupljanjem najavljena je druga sezona serije Besa koja počinje sa emitovanjem na TV Prva od 30. septembra od 22h. Ispod možete pogledati trejler.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Ivan says:

    Nije mi jasno zašto najavljujete drugu sezonu kada se pusta prva.

  2. Petar says:

    prva sezona je odavno izasla imas na internetu da pogledas

  3. Djevad Beograd says:

    Ma druga ni ne postoi samo pali vatru

Ostavite komentar:

Slični članci: