Da li imate preko 18 godina?

Najlepši novogodišnji poklon je podrška lokalnim brendovima

Aplikacija "Lokalni market" na Glovu omogućava brzu i bezbednu kupovinu omiljenog proizvoda u više od 500 lokalnih radnji.

Autor:

Nove mere u borbi protiv korona virusa skratile su radno vreme prodavnica, ostavivši nas u prilično nezgodnoj situaciji pred novogodišnje praznike. U radnjama koje bismo inače posećivali bez gledanja na sat stvorile su se ogromne gužve i učinile kupovinu mučnom i nebezbednom. Preuzeli smo aplikacije velikih brendova čije dostave od Crnog petka i dalje iščekujemo, ali šta se dešava sa našim omiljenim lokalnim radnjama? Kako do njih da dođemo ako i mi radimo do pet popodne?

Nisu se svi snašli u podizanju svojih onlajn šopova, jer je to skup i zahtevan proces za koji mnogi u ovom vreme krize nisu imali novca. Neki od njih su nažalost stavili katance na svoja vrata. Kako se to ne bi desilo i drugima, kompanije Visa i Glovo osmislile su rešenje za podršku našim komšijama.

U Glovo aplikaciji kreiran je Lokalni market na kome sada možemo bezbedno i sigurno da kupujemo od naših omiljenih lokalnih radnji. Više od 500 radnji u šest gradova su dostupne na Lokalnom marketu, i ne samo lokali poput picerija, poslastičarnica, pekara i restorana, već i vinski barovi, lokalne delikatesne radnje, apoteke i druge vrste malih biznisa i komšijskih radnji u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Pančevu, Novom Sadu i Subotici.

 

Kada na Glovo aplikaciji naručujete sa Lokalnog marketa i plaćate Visa karticom dobijate besplatnu dostavu, a ukoliko imate Visa premium karticu dobijate promo kod u iznosu od 300 dinara za narednu kupovinu, umesto besplatne dostave.

Iz Visa i Glovo tima kažu: “Uspeh ove inicijative zavisi direktno od građana i korisnika Glovo aplikacije i korišćenja Visa kartice prilikom plaćanja. S jedne strane, građani se stimulišu da kroz korišćenje Glovo aplikacije obezbede sebi različite praznične pogodnosti i popuste, kao i priliku da kupuju baš u omiljenim komšijskim radnjama, restoranima, apotekama i na taj način daju podršku svojim komšijama i njihovom malom biznisu. S druge strane, kompanije Glovo i Visa pomažu malom biznisu da se u sklopu strogih restrikcija i zabrane rada posle 17h i u dane vikenda brzo transformišu kroz proces digitalizacije, i nastave rad u promenjenim uslovima, što je od suštinskog značaja ne samo za očuvanje već i za razvoj njihovog poslovanja.”

Visa dugoročno podržava male i srednje biznise širom sveta a ova saradnja sa Glovom tokom praznika jedan je u nizu inicijative #WhereYouShopMatters u okviru koje Visa pruža preduzetnicima priliku da uz pomoć saveta, besplatnih edukativnih programa i pogodnosti efikasnije započnu ili razviju svoje poslovanje.

Ova akcija traje najkasnije do 15. januara 2021. godine, tako da preuzmite aplikaciju sa Apple Store-a ili Google Play-a i podržite svoje komšije!

Lajkuj:

Komentari:

  1. Marie Antoinette says:

    Krizira B/A cim ima ovoliko placenih tekstova… samo cekam jos momenat kada ce da se reklamira Femisan A tj B sa svojim tekstom ovde… “kako preboleti menstrualne tegobe tokom zime”

  2. Duca mali kuca says:

    Još samo Glovo da zaposli ljude koji rade dostavu, tako da imaju nekakva prava, zdravstveno i slično. Društvena odgovornost treba da uključi i druge stejkholdere, ne samo one od kojih imaš zaradu. Mašala

Ostavite komentar:

Slični članci: