Da li imate preko 18 godina?

Kupite majicu “Lokalac na internetu” i podržite mlade talente

Autor:

Fondacija Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) inicirala je i sprovela u delo izradu majica Lokalac na internetu sa idejom da one postanu simbol lokalne internet zajednice, ovoga puta i sa humanim ciljem da podrži talentovanu decu u kojima leži potencijal za velika dostignuća. Sav prihod ostvaren prodajom majica doniraće se Centru za talente kao pomoć za realizaciju programskih aktivnosti, edukaciju talentovane dece i mladih naučnika, izradu naučno-istraživačkih radova i pripreme za takmičenja.

Prva Lokalac majica napravljena je tokom leta 2020. godine i od tada do danas su se nizali brojni modeli, a Lokalac je postao majica koju svi žele da nose. Od samog početka za dizajn i izradu bio je zaslužan brend Dechko Tzar, koji je sa Fondacijom partner na ovom projektu.

Lokalac na internetu je još jedan vid podrške i brige o lokalnoj zajednici. On je način da se istomišljenici IT-evci, kreativci, stvaraoci i svi oni koji donose nova znanja i poglede na svet pronađu, povežu, udruže i okupe na jedno mesto.

Sada Lokalac ima svoj sajt, asortiman je pored majica proširen i novim artiklima, a svakom kupovinom postiže se viši cilj.

Ako razmišljate lokalno i želite da pružite svoj doprinos mladima u Srbiji, posetite lokalac.rs ili Dechko Tzar prodavnice i postanite već danas Lokalac na internetu.

*fotografije: Nemanja Knežević

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: