Da li imate preko 18 godina?

Domaća dokumentarna serija o avanturi osam biciklista

Autor:

Serbia Upside Down – Odlazak u napoznato” je YouTube serija o avanturi 8 entuzijasta iz Srbije i Nemačke, koji su biciklama prevalili 500 kilometara preko najlepših planinskih venaca Zapadne Srbije i savladali 10.000 metara visinskog uspona, kako bi otkrili i snimili očuvana prirodna bogatstva i poslali jednu drugačiju sliku Srbije u svet. Sve ovo izveli su u roku od pet dana, a njihove dogodovštine možete pogledati na Serbia Upside Down Youtube kanalu

Svakog dana, biciklisti su otkrivali nešto novo, upoznavali lokalne ljude i uživali u lokalnim specijalitetima. Na Tari su se susreli sa gustim šumama i planinskim rekama, dok su na Zlatiboru osetili čari ove planine, koja ih je zapanjila zemljanim stazicama, preko zlatnih polja koja se protežu u nedogled. Nakon toga, vozili su kroz nacionalni park Uvac, videli beloglavog supa i upoznali se sa nestvarnom lepotom kanjona, pre nego što su se suočili sa najzahtevnijim delom putovanja – usponima na Goliju i Kopaonik gde su završili svoju avanturu i proslavili uspeh.

Kroz ovu petodnevnu ekspediciju, biciklisti su imali priliku da osete duh srpskih planina, upoznaju lokalno stanovništvo i uživaju u raznolikosti kulture kojom dišu ovi krajevi. Serija “Serbia Upside Down – Odlazak u nepoznato” pruža pogled na Srbiju iz jedinstvene perspektive, prikazujući njen prirodni sjaj i neotkrivene tajne. Ova avantura je bila više od samog putovanja – bila je prilika da se probudi filantropski i radoznali duh u svakom biciklisti, i da se stvore nezaboravne uspomene.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: