Da li imate preko 18 godina?

Dirljiv portret života, ljubavi i intimnosti

Autor:
0
0

Fotografi iz Tel Aviva Rona Bar i Ofek Avshalom napravili su projekat Us kojim beleže intimne i dirljive trenutke parova u njihovim domovima. Projekat je pokrenut na vrhuncu pandemije, a dvoje fotografa objektivom beleže toplinu i intimnost zaljubljenih ljudi u svetovima koje su sami stvorili.

„Inspiracija za Us je došla iz naše želje da ispričamo priče o ljubavi i bliskosti na vrhuncu pandemije. Da bismo pokazali kako zajedno možemo prevazići poteškoće počeli smo da fotografišemo parove koji su bili u izolaciji pod istim krovom, iskoristivši spontanost njihovih veza“, kažu ovo dvoje fotografa koji su i sami u vezi.

Rona Bar i Ofek Avshalom za magazin Dazed ističu da je fokus na fizičkoj intimnosti – zagrljajima, poljupcima i pogledima koji su puni ljubav, koje parovi razmenjuju među sobom, dok ih niko drugi ne gleda. Suočeni sa kamerom, ogoljeni i nefiltrirani, ovi parovi su bili ohrabreni da „spuste gard“ i pokažu kakvi su zaista.

Rona Bar i Ofek Avshalom povezali su se na Instagramu pre tri godine i brzo su počeli da rade zajedno. Posle godinu dana postali su više od kreativnih partnera i prijatelja.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: