Da li imate preko 18 godina?

Dočekajte spremi odmor – pravac AliExpress

Autor:
0
0

Spremanje za letnji odmor zna da bude veoma stresno, jer neke stvari kupujete u poslednjem trenutku. Do pred sam polazak na odmor razmišljate o tome da li je vreme za novi kofer, kupaći ili papuče.

Ukoliko ste odlučili da na odmor idete krajem leta imate dovoljno vremena da nabavite neke od stvari, koje vam možda i neće trebati, ali ćete ih svakako kupiti. Ukoliko idete kolima uvek ima dovoljno mesta da se natankuju do vrha. Neke od ovih stvari možete staviti i na wishlistu za sledeće leto, a neke su korisne i za vikend izlete.

AliExpress naravno ima pregršt stvari koje su korisne. Ima tu i gomila gluposti, ali istražite i nabavite ono što vam treba. Ili se inspirišite pa pronađite na nekom drugom mestu. Najkvalitetnije stvari bude Naturehike i Xiaomi.

Jedna od najbitnijih stvari na moru je da vam bude udobno. Ukoliko odlučite da ne posećujete plaže na kojima su instalirane ležaljke, već više volite divlje, manje posećene na kojima ima dovoljno mesta da se baškarite, ponesite sa sobom jednu laganu sofu na naduvavanje.

Proizvodi od mikrofibera su sve popularniji, tako da razmislite o nekom peškiru od ovog materijala. Prednost mikrofibera je što se brzo suši. A zauzima i manje mesta od pamučnog peškira. Praktične varijante za plažu su i peškir-haljina odnosno peškir-suknja. Postoje i varijante ponča, praktičnog odevnog predmeta ukoliko treba da se presvučete na plaži. A može da posluži i kada malo zahladni.

Jeftina, a praktična stvar su lagane torbe. U njih možete spakovati sve što vam je neophodno za plažu. Još praktičnije, ali malo gabaritnije, su vodootporne torbe za odmor. One vam mogu biti posebno koriste ukoliko ste pristalica aktivnog odmora. Tu su i praktične male torbice i futrole za telefone.

Ukoliko idete na stenovite i kamenite plaže, ili imate problem sa ulaskom u vodu zbog sitnog kamenja ili trave, pravo je vreme da kupite kvalitetnu obuću za plivanje. Dobar je i izbor papuča, sandala i letnje obuće.

I uvek naravno ima mesta za razne dodatke. Jednorozi, labudovi i flamingosi polako izlaze iz mode, ali tu je čitav niz dodataka za kupanje za vas i vašu decu, ukoliko na odmor idete porodično.

I kada smo već kod dece ne zaboravite da kupite igračke za plažu. Nikada previše kofica i grabuljica. A i vama može biti antistres terapija.

Kada već kupujete na Aliju neke stvari ipak možete preskočiti. Kao što smo rekli ovde možete pronaći gomilu stvari, ali ne mora dlan da vas zasvrbi svaki put kada nešto vidite.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: